Kennismaken

Als uw kind 3 jaar is, kunt u contact opnemen met Petra Oldenbeuving. Zij is directeur van de school en vertelt u graag over De Regenboog. U kunt het nummer van de school bellen om een afspraak maken. Het is het leukste om een afspraak te maken tijdens de schooltijden, want dan kunt u een goede indruk krijgen van hoe we werken op school. Uw zoon of dochter is tijdens deze eerste ontmoeting ook van harte welkom. Meestal duurt een intakegesprek een uur. U krijgt dan informatie over de school en een rondleiding.

Als u uw kind heeft ingeschreven via het inschrijfformulier dat u op school krijgt, kan het kind een aantal dagdelen meelopen. Wij hanteren het uitgangspunt van maximaal 6 dagdelen meelopen. Na inschrijving neemt onze onderbouwcoördinator telefonisch contact op om de meeloopmomenten af te spreken.

Zit uw kind momenteel op een andere school en bent u op zoek naar een nieuwe school, dan maakt u ook een afspraak met de directeur. Tijdens het maken van deze afspraak bepalen we of uw zoon of dochter bij het kennismakingsgesprek aanwezig zal zijn.

Heeft u nog vragen? Bel of mail gerust met Petra Oldenbeuving